Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
BETA 1740A Erősített kétkezes popszegecshúzó 3,6-6,4mm (017400101)

Rövid leírás:

BETA 1740A Erősített kétkezes popszegecshúzó 3,6-6,4mm (017400101) (017400101)

Cikkszám: 017400101
Ár: 56.800 Ft (44.724 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 26-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 56.800 Ft
darab
Garancia
Kiszállítás

Beta Easy termékcsalád
A Beta Easy termékcsalád elsősorban olyan szerszámkészleteket és szerszámkocsikat tartalmaz, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a napi nyolcórás munkavégzésre (pl. autószervizek, karbantartási munkák).
Amennyiben a munka jellege nem követeli meg a folyamatos munkavégzésre alkalmas, három műszakban használható ipari szerszámok alkalmazását, a Beta Easy tökéletes alternatívát nyújt.
A termékcsoport árképzése is ennek megfelelő: a klasszikus, kiemelkedő minőségű Beta termékekhez viszonyítva kedvezőbb áron kínál minden szempontból kielégítő megoldást.
A Beta Easy termékek csak készletben vásárolhatóak.


Mi a különbség a Beta és a Beta Easy kategóriák között?
Hol helyezkedik el az Easy termékcsalád a Beta kínálatában?

A Beta professzionális, kimagasló minőségű kéziszerszámok gyártásával foglalkozik – elsősorban az ipar számára.
A Beta termékek alkalmasak a folyamatos munkavégzésre. Legyen szó akár három műszakról, műszakonkénti nyolc óráról – a Beta termékek közel száz éve bizonyítják, hogy mindig lehet számítani rájuk.
Az olasz gyártó azonban felismerte, hogy sok esetben nincs szükség arra a teherbírásra, anyagminőségre és élettartamra, amit a Beta termékei kínálnak. Erre a célpiacra fejlesztette ki az Easy termékcsaládot, mely elsősorban szerszámkészleteket és -kocsikat tartalmaz.
A jóval kedvezőbb árfekvésű termékcsalád kiváló választás lehet pl. autószervizek számára, karbantartási munkákhoz, barkácsoláshoz, hobbitevékenységhez.

Garanciális ügyintézés
A Beta termékek gyártója az olasz Beta Utensili S.p.A; melynek magyarországi leányvállalata a BetaMAX Kft.
A Beta termékekkel kapcsolatos minőségbeli kifogások száma elenyésző.
A Beta törésgaranciát vállal, amennyiben az anyag- vagy gyártástechnológiai hibára vezethető vissza. (Megjegyzendő, hogy egy szerszám esetében egy jelentős anyaghiba már az első használatok során kiderül.)
Ahogy a BetaMAX Kft. honlapjáról (https://www.betamax.hu/) letölthető jótállási jegyen is szerepel: a jótállás időtartama a termék árának függvényében egy és három év között változhat.
A fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a neki értékesítő vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén érvényesítheti.
A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
Bővebb információ a fent hivatkozott jótállási jegyen található.


Beta cégtörténet
A Beta Utensili 1923-ban kezdte meg működését!
1932-ben védjegyeztették a Robur nevet, és kezdték meg ezeknek a termékeknek a gyártását.
1939-ben indult a gyártás Sovico-ban.
1939. július 14.: a Beta védjegy bejegyzése.
A korai 1960-as években már közel 200 munkavállalót alkalmazott a gyár.
Ezekben az években kezdte meg a cég terjeszkedését az európai piacokon és hamar elfoglalta helyét a professzionális kéziszerszám iparban.
A termékskála folyamatosan bővült, hogy megfelelhessen, és kielégítse a legigényesebb szakemberek és gyárak igényeit.
A termékportfólió évtizedek óta megoldást kínál a nehéz- és könnyűipar, valamint az autóipar és autójavítási világ valamennyi fő ágazatának.
1969-ben alkotta meg a Beta az ikonikussá vált Tank C25 szerszámkocsit, ami forradalmi változás volt, és azóta is része a termékkínálatnak. Ez a termék volt először narancssárga.
Az 1970-es években a Beta márkanév aktívvá vált a sportok szponzorkapcsolati köreiben is. Ekkor lépett be ugyanis a Forma 1 világába.
A Beta Utensili S.p.A. azóta a motorsportokban is kimagasló szerepet vívott ki magának olyan professzionális csapatok oldalán, mint a Ferrari, a Jordan, a McLaren és a Minardi a Formula-1-ben; valamint a Yamaha, a Honda, a Suzuki és a Kawasaki a MotoGP-ben.
1980-as évek: Sulmona-i üzem megnyitása és több leányvállalat alapítása Európában.
1990-es évek: ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer tanúsításának megszerzése.
2000-es évek: a termékportfólió megduplázódása (kb. 10,000 cikkszám), biztonsági védőlábbelik és Beta Work (munkaruházat) bemutatása.
Napjainkban: a Beta Group az iparág meghatározó szereplője, mely - többek között folyamatos felvásárlásokkal - töretlenül ível felfelé.
Az olasz Beta Utensili S.p.A. magyarországi leányvállalata a BetaMAX Kft.
Legyen részese a Beta élménynek!


Érvek a Beta mellett
Miért válassza a Beta termékeit?

A Beta termékek közel 100 éve bizonyítanak minőségükkel.
A Beta több mint szerszám: egy olyan életérzés, melyet minden, szerszámmal dolgozó szakember szívesen átél.
A Beta név garancia a minőségre.
A Beta tudja, hogy a szerszám a felhasználó számára egy eszköz, mellyel bevételt generál. A felhasználó pedig tudja, hogy a Beta olyan szerszám, mellyel biztosan és megbízhatóan tud bevételt generálni. Ennélfogva a Beta értékteremtő.
A Beta élen jár az olyan, kiemelkedő mutatókat és szakértelmet kívánó területeken, mint a szikramentes szerszámok, szigetelt szerszámok, leesésvédett szerszámok, rozsdamentes szerszámok piaca, vagy akár az emelés- és rögzítéstechnika.

A Beta címszavakban:
▪ Minőség
▪ Garancia
▪ Megbízhatóság
▪ Tartósság
▪ Ergonómia
▪ Szakértelem
▪ Tapasztalat
▪ Pontosság
▪ Kiválóság
▪ Innováció


Innováció
A Beta termékek minősége a tradicionális értékek és a legmodernebb gyártástechnológia szintézise. Az innováció és a minőség a Beta minden újításának eredője.
A Beta számára a dizájn nem csak külsőségeket jelent, hanem mindenekelőtt kiváló teljesítménymutatókat.
A terméktervezés fázisában mindig a biztonság, a hosszú élettartam, a megbízhatóság és a könnyű használhatóság kerül középpontba.
A szerszámok tervezése a funkciókon alapszik, melyeket napi szinten, szakemberekkel való egyeztetés útján állít össze a Beta. Így a külcsín és a belbecs olyan elegye jön létre, melyben a funkció párosul a megjelenéssel.
Mindezekkel a magasztos célokkal a Beta folyamatosan után követi termékeit, majd a felhasználók folyamatosan változó visszajelzései és igényei alapján megújítja azokat.
Így mára már olyan területeken és iparágakban is megvetette lábát, mint a szélenergia, napenergia, mezőgazdaság, élelmiszeripar, autógyártás (beleértve az elektromos autókat is), bányászat, hajógyártás, vegyipar, vagy repülőipar.

Egyéb információ
A Beta termékkínálatában a professzionális, ipari célokra szánt kéziszerszámokon, szerszámkocsikon és műhelyberendezéseken kívül megtalálhatóak a munkaruhák, a védőcipők, a vágó- és csiszolókorongok, emelés- és rögzítéstechnikai szerelvények, valamint az elektromosipari saruk és csatlakozók.

Hasonló termékek

YATO Popszegecshúzó 2,4-4,8mm (YT-3600)
Raktáron
Ár:
5.480 Ft
EXTOL Popszegecshúzó fogó 250mm
Raktáron
Ár:
3.410 Ft
EXTOL Popszegecshúzó fogó 250mm
Rendelésre
Ár:
3.120 Ft
YATO Popszegecshúzó fogó 2,4-4,8mm (YT-36007)
Raktáron
Ár:
4.660 Ft
YATO Popszegecshúzó fogó 2,4-4,8mm (YT-36011)
Raktáron
Ár:
3.850 Ft
YATO Popszegecshúzó fogó 2,4-4,8mm (YT-36012)
Raktáron
Ár:
6.420 Ft
© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...