Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
EXTOL Share20V Akkus ütvefúró-csavarozó, szénkefementes (20V) (Akku és töltő nélkül!)

Rövid leírás:

Akku feszültség: 20 V
Max. nyomaték: 40 /65 Nm
Fordulatszám: 0 - 500 /1800 /perc
Ütészám: 0 - 28000 /perc
Max. fúrási átmérő (fém /fa): 10 / 28 mm
Fúrókapacitás: 1,5 - 13 mm
Súly: 1,7 kg

EXTOL Share20V Akkus ütvefúró-csavarozó, szénkefementes (20V) (Akku és töltő nélkül!) (8791801)

Cikkszám: 8791801

Akku feszültség: 20 V
Max. nyomaték: 40 /65 Nm
Fordulatszám: 0 - 500 /1800 /perc
Ütészám: 0 - 28000 /perc
Max. fúrási átmérő (fém /fa): 10 / 28 mm
Fúrókapacitás: 1,5 - 13 mm
Súly: 1,7 kg

Ár: 46.690 Ft (36.764 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 22-től a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 46.690 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Szénkefe mentes (BL) motor
  • Csak fém alkatrészekből álló fogaskerék hajtómű
  • Szabadalmazott, Jacobs® fém gyorstokmány, 1/2" / 20 UNF, anti-lock funkcióval
  • Jobb-bal forgás
  • 20 fokozat+fúrás
  • Puha gumis "Soft Grip" markolat
  • Elektromos kifutófék
  • Beépített LED világítás
  • Töltési idő kb. 60 - 90 perc
  • SHARE 20V sorozat - 1 akku több gép. A sorozat minden típusa azonos akkuval használható. Elég egyetlen akku és az összes gépet tudja használni!

 

Az Extol® Industrial 8791801 akkus fúró-csavarozó hagyományos fúráshoz (ütés nélkül), ütvefúráshoz, csavarkötések meghúzásához és meglazításához, valamint facsavarok behajtásához használható. Ütés nélkül fa, műanyag és fém anyagokat, ütéssel falat és más építőanyagokat lehet fúrni. A készülék ergonomikus kialakítása és kiegyensúlyozása, a „soft grip” (gumival bevont) fogantyú hosszan tartó munkák során is biztosítja a komfortos használatot.
 

Motor és hajtómű:

A szénkefe mentes motor nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos szénkefés motorokkal szemben. A készülék 40/65 Nm-es forgatónyomatéka nagyobb a hagyományos akkus fúró-csavarozók forgatónyomatékától.

A kizárólag csak fém alkatrészekből készült, és speciálisan a nagyobb forgatónyomatékhoz tervezett hajtómű (a hagyományos akkus fúró-csavarozókkal szemben) hosszabb élettartamú, valamint jobban és hosszabb ideig terhelhető (nincsenek deformálódó és gyorsan elhasználódó műanyag alkatrészek). A készülék hajtóművében kétszer 5 darab fogaskerék található (két sorban), amely lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték átvitelét a motortól a főorsóig. A hajtómű élettartama jelentősen hosszabb

A „spin lock” (automatikus orsóblokkolás) funkció segítségével a betétszerszámok gyorsabban kicserélhetők, mivel a tokmány meglazítása vagy meghúzása során a főorsó nem fordul el. A betétszerszámok cseréjéhez nem kell semmilyen szerszámot vagy kulcsot használni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gépet akkor is használni lehet csavarozáshoz, ha az akkumulátor teljesen lemerült. A készülék ebben az esetben hagyományos kézi csavarhúzóként használható.

 

Jacobs® gyorsbefogó tokmány:

A szabadalmaztatott technológiát tartalmazó Jacobs® gyorsbefogó tokmány garantálja a betétszerszámok gyors és egyszerű cseréjét. A gyorsbefogó tokmányban alkalmazott technológia:

  • Biztosítja a tiszta, sima és finom futást a tokmány meglazítása és meghúzása során;
  • Növeli a meghúzási nyomatékot, 1:1,33 arányban (tehát pl. 10 Nm-ből 13,3 Nm nyomatékot állít elő); a hagyományos tokmányoknál ez az arány 1:1,1;
  • Meggátolja a tokmány leblokkolását csavarok meglazítása során (nagyobb fordulatszámon).
     

Li-ion akkumulátor technológia:

  • A Li-ion akkumulátor energiasűrűsége nagyobb, mint pl. a nikkel-kadmium akkumulátorok energiasűrűsége, ezért kisebb mérettel és kisebb tömeggel tudja biztosítani a kívánt kapacitást.
  • A Li-ion akkumulátor önkisülése nagyon lassú, a készülék akkumulátora hosszú ideig megőrzi a töltést. Az akkus csavarozó (ha feltöltött állapotban tárolta), akkor azonnal használható (még hosszabb ideig tartó tárolás után is).
  • A Li-ion akkumulátornak köszönhetően az akkumulátort nem teljesen lemerült állapotból is fel lehet tölteni (a kapacitás csökkenése nélkül), így a készülék bármikor rövid idő alatt használatra kész állapotba tölthető.
  • A készülék házába épített LED dióda a működtető kapcsoló benyomása után bekapcsol és megvilágítja a fúrás/csavarozás helyét.
 
Garancia hosszabbításhoz kattintson a logóra:
 
 
Köszönjük, hogy az extol márka mellett döntött! Szeretnénk egy rövid és egyértelmű kérdőív segítségével most megajándékozni Önt több éves extra biztonság érzettel, bízva benne, hogy ez is segíti és erősíti az Ön bizalmát márkánk és termékeink iránt.
 
....méghozzá bármiféle feltételek nélkül Ön most aktiválhatja:
  • az Extol Premium mechanikus kéziszerszámokra 5 év garanciáját
  • az Extol Craft mechanikus kéziszerszámokra pedig 3 év garanciáját
 
A garancia a vásárlás helyén vagy az importőr telephelyén érvényesíthető (Madal Bal Kft.; Tel: 06-1-297-1620), a számla vagy blokk és a vevőnél kinyomtatott garanciajegy felmutatásával. Webáruházban történő vásárlás esetén a terméket szintén az importőrhöz kell eljuttatni (a vevő költségén) a számla másolatával és a kinyomtatott garanciajeggyel együtt.
 
FONTOS INFORMÁCIÓ: Az Extol kéziszerszámok barkácsolás céljára készült termékek, ezért termelés, folyamatos ipari felhasználás esetén nem érvényes a garancia. A szerszámgépekhez használt tartozékokra (pl. fúrók, csiszoló- és vágókorongok, bithegyek, stb.) ez a garancia nem érvényesíthető, ahogy akkumulátorokra és elemekre sem.
 
Szerszámkészletek esetében a teljes készlet leadása szükséges a vizsgálat elvégzéséhez, mert a készlet 1-1 darabjából általában nem azonosítható be az igény jogossága.
 
Több alkalommal ismétlődő csereigény esetén javasolt az ügylet vételár visszafizetésével történő lezárása.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...